Rólunk írták

 

Teichner Szilárd operatív igazgató - BIG FISH Kft

Évek óta támogat minket Zsuzsa irodája, hogy a gyors növekedés mellett is rendben legyen a pénzügyi-, munkaügyi- és számviteli hátterünk. Mindig gyors, pontos, lelkiismeretesen ellenőrzött anyagot kapunk és bármilyen kérdés is merüljön fel, bátran fordulhatunk hozzá tanácsért. Köszönjük!

S. Kolozsvári Zsófia ügyvezető - Legio ScriptArt Bt. 

Megbízható, kommunikatív és naprakész cég, és ami számunkra fontos: külföldi számlázással kapcsolatban is képben vannak.

Koklács Kata ügyvezető – Color and Code Kft. 

Zsuzsa mindig türelmesen elmagyarázza, hogy mit hogyan kell csinálnom, ami igen megnyugtató, hisz a legkényesebb terület a pénzügyünk. És ha látja, hogy fontos este is válaszol. :)

Berencz Józsefné ügyvezető  – OBV Kft.

Pontosság, gyorsaság, az ügyfél igényeinek - a törvényesség keretein belül - maximális figyelembe vétele.Az OBV Kft. az elmúlt 11 év alatt ezt tapasztalta.

Bodrogvári Zsolt ügyvezető  – Print-elec Kft.

A KÖNYV-L-M Bt. 2005. óta könyveli cégünket. Mindig időben tájékoztatnak minket a fizetési kötelezettségeinkről és a hatályos adótörvény változásokról. Sürgős esetben bármikor rendelkezésre állnak. :-)

Sárközi Andrea – Innodox Fund Kft. és Stratos.hu Kft.

Évek óta dolgozunk  Lukácsné Nagy Zsuzsannával és csapatával, ez idáig teljes megelégedéssel! Tiszta szívvel ajánlom őket mindenkinek, aki pontos, megbízható, rugalmas, szakmailag felkészült könyvelő céget keres és a szakmaiság mellett fontos számára a szoros személyes kapcsolat!